A szállításban partnerünk a FoxPost szolgálat, így a rendelésedet a leadáskor kérheted a hozzád legközelebb eső
FoxPost csomagautomatába, vagy házhoz szállítással.

Csomagautomatában történő átvétel 990 Ft,
a házhoz szállítás 1290 Ft.

Minden terméket egyedi megrendelésre készítünk, így bármit is rendelsz, biztos, hogy tudjuk küldeni rövid időn belül, átlagosan a 2-4  munkanapon, de legfeljebb 7 munkanapon belül. 

A csomagponton történő átvétel akár már a csomagfeladás másnapján, azaz 1 munkanap alatt lehetséges, a házhoz szállítás 2-4 munkanapot is igénybe vehet a feladástól számítva.

Természetesen, ha sürgős, jelezd nekünk, ekkor postai úton akár 1  munkanapon belül is megoldható a kézbesítés a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően.

2018. január 23.-tól van lehetőség utánvéttel történő fizetésre – az utánvét kezelési költség a termék árán, és a fenti szállítási díjakon felül +350 Ft!
Ilyen esetben a teljes összeg átvételkor a futárnál készpénzben fizetendő, vagy a választott automatánál bankkártyával/készpénzben.

A rendelésed leadásáról visszaigazoló e-mailt küldünk, mely tartalmazza a választott fizetési módhoz tartozó további adatokat. A fizetési lehetőségekről itt olvashatsz bővebben.

A FoxPost e-mailben fog értesíteni a szállítási folyamat részleteiről, tőlük fogod megkapni a csomagkövetési kódodat is, melyet az alábbi linken tudsz nyomonkövetni:
http://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

A választott FoxPost automatában történő átvétel esetében SMS-ben, és e-mailben kapod meg a kódot, mellyel nyithatod a rekeszt.

Házhoz szállítás esetén a  futár előzetesen egyeztetni fog veled telefonon, és SMS-értesítést kapsz a kiszállításról.

A befizetés feldolgozását követően e-számlát küldünk a számlázz.hu rendszerén keresztül (max. 15 napon belül), és akkor is értesítünk, amikor postára adtuk a rendelésed.

 

A termékeket rendelésre azonnal egyedileg készítjük, a szállítás átlagosan 2, de maximum 7 munkanapon belül
megtörténik. A színek, méretek, fazonok, termékek egyes esetekben külön beszerzést igényelhetnek, ebből kifolyólag adott esetben néhány nappal kitolódhat a szállítási idő, ilyenkor mindenképp értesítünk előre. Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésedre facebook oldalunkon, és e-mailben.

Amennyiben a rendelt terméket valamilyen okból nem tudjuk
a vállalt határidőn belül szállítani (pl. készlethiány) azonnal jelezzük neked, és egyeztetjük a továbbiakat!

Az utánvét kezelési költség a termék árán, és a szállítási díjakon felül +390 Ft! Ilyen esetben a teljes összeg készpénzben a futárnál, vagy bankkártyával a csomagautomatánál fizetendő. Az automata nyitási kódját SMS-ben és e-mailben is megkapod, a házhoz szállítás kapcsán a futár fog veled egyeztetni.