Te kitalálod, mi elkészítjük!

/Akár 1-3 munkanapon belül/

Egyedi megrendelésedet facebook oldalunkon is leadhatod:  www.facebook.com/apolosoldal , vagy e-mailben a patrik@apolosoldal.com címen.


Ahány ember annyi ötlet, ezért nagyon kíváncsiak vagyunk a Te egyéni elképzelésedre, legyen az felirat, saját fénykép, logó, valamilyen minta, sőt, bármi! Alig várjuk, hogy valóra válthassuk egyedi tervedet, nincs más dolgod, mint a szükséges mezőket kitöltve pontosan leírni mit szeretnél, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Gondold ki a mintát, darabszámot, színt, méretet, és hogy milyen terméken szeretnéd viszont látni! Pólón kívüli további lehetőségeket ide kattintva láthatod.

Írd meg nekünk a kívánt színt, méreteket, típust, darabszámot és add meg elérhetőségeidet, szállítási adataidat, és persze a minta ötletet, ha tudsz, csatolj képet (főleg, ha fényképet szeretnél nyomatni), vagy linket!

A megbeszélt terméket hamarosan elkészítjük, és postázzuk is neked a szállítási információkban foglaltak szerint, néhány napon belül, vagy a megbeszélt módon átveheted tőlünk. Alap árainkat az ‘Áraink’ menüpontban találod.  >>Adatvédelmi nyilatkozat
  Adataim elküldésével elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

  Folyamatosan töltjük el újabb mintáinkat, de ha nem találtál olyat, amit keresel, vagy teljesen saját elképzelésed van, akkor a legjobb helyen jársz – itt küldheted el nekünk saját kérésed, legyen az fényképes bögre, céges póló, vicces kötény, évfordulós bögre, stb!

  Ha az ötlet meg van, írd meg nekünk részletesen az elképzelést, és ha tudsz, csatolj képet is (főleg ha saját fényképet ,vagy logót szeretnél kérni valamire). Tudnom kell, hogy férfi / női / gyerek ruházatról van-e szó, hány darabról, milyen színben, és méretben. Továbbá, hogy előre, hátra, vagy mindkét oldalra kerüljön-e nyomat. Mi ezek után felvesszük veled a kapcsolatot, az árakkal kapcsolatban, és látványtervet is készítünk a leírásod alapján. hogy ha szükséges, tudjunk pontosítani.

  Ha minden részletet megbeszéltünk, és mindkét fél teljesítette a rendelés feltételeit, ideje megkapnod a terméket! Ez történhet a szállítási információkban foglaltak szerint akár 1-3 munkanapon belül, Szombathelyen személyesen, vagy a rendelés során egyedileg egyeztetett módon.


  A gyors ügyintézés érdekében, kérlek, ne felejtsd el jelezni, hogy milyen típusú, színű és méretű termékre szeretnél nyomatni, és azt se, hogy mit (ha tudsz csatolj képet, linket) illetve megadni hová küldhetjük az elkészített termék(ek)et! A darabszám is fontos még, hogy a legkedvezuőbb ajánlatot tudjuk adni, ha nagyobb tételben rendelnél. Ha nem pólót szeretnél, van más is!  válogass további termékeink között ide kattintva.